Tietoa sivustosta

Tämä sivusto ei puutu ruuhkamaksujen tarpeellisuuteen. Käsittelemillämme autoilla ei ole hiilidioksidipäästörajaa. Jätämme nämä yhteiskunnallisesti tärkeät asiat muille medioille. Kenties lähes kyseenalaisesti keskitymme puhtaasti ajoneuvoista nauttimiseen.

Nautittavia autoja on tehty läpi autoilun historian, ja kyllä, niitä tehdään yhä tänään. Emme ahtaudu uusien autojen, mobilismin tai korisarjojen ahtaaseen lokeroon. Käsittelemme vain yhtä ajoneuvoharrastajia yhdistävää tekijää: ajamista, tuota liikkumisen lähes syntistä sukulaista.

Tekijät:

Markus Markkanen (@mmarkkanen) on epätavallisen kiinnostunut nelivedoista ja turboahtimista. Haaveilee koulusta valmistumisen lisäksi omistavansa oikeasti tehokkaan auton hamassa tulevaisuudessa, mutta tyytyy tällä hetkellä vanhaan rallihenkiseen JDM-tuotteeseen.

Aake Kinnunen (@mondostic) on essonbaari-indeksillä mitattuna aika huono autoharrastaja, mutta muuten mukava mies. Päivät kuluvat valokuvatessa, (kuva)toimittaessa ja venähtäneitä mediatutkimuksen opintoja suorittaen. On joutunut poliisin pysäyttämäksi turkulaisuuden takia. Parin kasaribemarin jälkeen joukkoliikenteen armoilla.

Henri Posa (@Posambique) on työharjoittelunsa Porschella Weissachin tuotekehityskeskuksessa suorittanut diplomi-insinööri. Autonpesu ja -kiillotus lienevät vastaohjaustakin luontevampia toimenpiteitä. Kulkineina hänellä on ´96 BMW 323i ja ´86 Porsche 944

Yhteydenotot ja palaute:

toimitus(ät)ajakaamme.net


 

Sivua ovat tehneet myös:

Lauri Ahtiainen (@lahtiain) sai Henrin kanssa idean Ajakaamme.netistä keväällä 2013.  Unohtumattoman vuoden koko tiimin kanssa vietettyään tuli aika siirtyä toisiin tehtäviin. Loppumaton kiinnostus autoja kohtaan jatkuu nykyisin Moottorin parissa.

Mikko Autio (@mjautio) toimii nykyään Teknavi-median autotoimittajana. Aikaisemmin vapaa-aika kului muiden harrastusten ohella Ajakaamme.net-sivuston parissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: