Lahti Classic Motor Show 2017: Parkkipaikan taikaa

Vuotuinen Lahti Classic Motor Show on kuulunut toimituksemme lempitapahtumiin ja osin tästä syystä raportoimme myös viime vuodelta Classic Motor Show 2016 -tapahtumasta. Tämän vuoden tapahtumasta on jo kulunut hyvä tovi, joten muistia voi virkistää kuvakoosteellamme. Katsaus rajoittuu kuitenkin tapahtuman harrasteparkin kalustoon.

 

Lahti Classic Motor Shown anti ei rajoitu pelkästään messuhallien sisällä nähtävään maksulliseen sisältöön, sillä pihalla on nähtävillä upea kattaus erilaisia autoja sulassa sovussa täysin ilmaiseksi. Tämä ei toki tarkoita etteikö messulippua kannattaisi lunastaa itselleen, vaan että myös hallien ulkopuolelle kannattaa varata riittävästi aikaa. Muuten jää jotain todella mielenkiintoista näkemättä.

 

Harrasteparkki oli tänä vuonna tarkoitettu yli 30 vuotiaille autoille ja koko varattu alue täyttyi erittäin nopeasti, joka on tietenkin messuvieraiden etu. Parkkipaikalla Aasia, Amerikka ja Eurooppa esittäytyvät rinnakkain sulassa sovussa. Erilaisten autojen vertailu vierekkäin on osa harrasteparkin viehätystä, sillä samaan ei rajatuilla messuosastoilla välttämättä pääse.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: