Meilenwerk Stuttgart: Osa II

Gallardo + Meilenwerk

Ensimmäisessä osassa selvisi Meilenwerkin konsepti ja perimmäinen tarkoitus. Toisessa osassa on luvassa lyhyt katsaus siihen, mitä sen ympärille on rakentunut. Klassikkoautoja paikalle ovat seuranneet uudet urheilu- ja superautot. Raha on kerrankin tullut autoharrastajien perässä. Eikä se tällä kertaa tarkoita mitään negatiivista.

DSC_2883

McLaren Automotive -myyntipisteen tulevaa avaamista ennakoitiin valkoisella MP4-12C -mallilla. Rakennuksen ulkopuolella purettiin samalla hetkellä kontista mustaa yksilöä. Alueelta onnistuu myös uuden Bentleyn, Ferrarin, Lamborghinin tai Maseratin osto.

DSC_2908

Punainen Lamborghini Aventador saattoi odottaa luovutusta asiakkaalle, mutta on myös mahdollista, että kaksitoistasylinterinen oli juuri huollettu. Meilenwerkin ympäristössä kun järjestyy huolto ainakin italialaisille: Ferrari, Maserati ja Lamborghini. Entisöintiä on toki tarjolla merkkiin katsomatta.

DSC_2925

Alue on ehdottomasti sellainen, joka tulisi jokaisen saksanmatkaajan sovittaa reitilleen. Samalla kun on mahdollisuus vierailla Mercedes-Benzin ja Porschen museoissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: