SM-Rallin kuvakooste: Arctic Lapland Rally 2017

Teemu Asunmaa

Tänä vuonna perinteikäs Arctic Lapland Rally järjestettiin jo 52. kerran. Upeissa maisemissa seikkaileva SM-Rallin pisin osakilpailu takasi jälleen sekä kuljettajille että katsojille reilusti ajettavaa. Esimerkiksi viimeinen kymmenes erikoiskoe oli huimat 52 kilometriä pitkä.

Rallissa riitti jännitettävää tänäkin vuonna, sillä SM1-luokan kärkipaikkaa ehti pitää kilpailun aikana kolme eri kuljettajaa. Vielä viidennen erikoiskokeen jälkeen neljä kärkikuljettajaa oli kokonaisajassa alle 20 sekunnin sisällä toisistaan.

dsc_2408

Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen Jarkko Nikara otti paalupaikan, ja onnistui johtamaan kilpailua neljännelle erikoiskokeelle saakka. Neljännellä erikoiskokeella Juha Salon lähes 18 sekuntia Nikaraa nopeampi aika siirsi miehen kilpailun järkeen.

dsc_3222

Salo piti kilpailun kärkipaikkaa käsissään viimeiselle Ristilammen erikoiskokeelle, mutta hävisi lopulta hyvin täpärästi 7,7 sekunnin erolla tänä vuonna SM1-luokkaan siirtyneelle Teemu Asunmaalle.

dsc_2610

Ajakaamme.net onnittelee Teemu Asunmaata ja Jonne Halttusta rallin voitosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: