Siipien varjossa

300SL lokinsiivet

Mercedes-Benz 300SL muistetaan aina ensimmäiseksi lokinsiipiovistaan. Tämä tunnusmerkiksi päätynyt suunnitteluratkaisu on myös taakka. Ylöspäin aukeavat ovet luovat turhan illuusion tutusta laitteesta. Maailman ensimmäiseksi superautoksikin ylistetty stuttgartilainen sisältää useita muitakin kauniita yksityiskohtia. Tutustuminen jää usein aivan liian pinnalliseksi.

DSC_2863

Lokinsiipiovien varjoon jää – toisinaan myös aivan kirjaimellisesti – upea sisusta. Kauneimmillaan 50-luvun henkeä huokuvat yksityiskohdat tarjoavat ihasteltavaa useaksi minuutiksi. Seuraavalla kerralla tällaisen harvinaisuuden lähellä kannattaa todella kurkistaa ensisilmäyksen taakse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: