Renkaanvaihto liikkeessä

Viimeistään tulevana viikonloppuna on aika taittaa suvikumit alle, sillä ainakaan pääkaupunkiseudulla talvirenkaiden käytölle ei liene enää perusteita. Nastarenkaiden käyttöaika loppuukin ensi maanantaina (28.04.2014), ja tämän jälkeen poliisi saattaa sakottaa niillä liikkumisesta.

Itse aiomme jatkossakin pitäytyä tunkissa, pukissa ja momenttiavaimessa renkaita vaihtaessamme. Näin vaihtotyö sujuu turvallisesti ja helposti. Tärkeintä on päästä nauttimaan upeista keleistä laadukkailla kesärenkailla. Ajakaamme.net laittaakin nyt vaihteen silmään ja lyö moottorit tulille, sillä kesä tulee vauhdilla.

Lainaus Autoliiton sivuilta:
”Nastarenkaita saa käyttää 1.11.- 31.3., tai toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin. Lisäksi jos keliolosuhteet sitä vaativat. Talvirengas pakko on 1.12.-28/29.2.”

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: