Tulossa: Porsche Club Festival 2015

Tulevana viikonloppuna (22.-23.8.) järjestetään Alastaron moottoriradalla ylivoimaisesti Suomen suurin automerkkikerhotapahtuma Porsche Club Festival. Yleisöpäiväksi on tarjolla lauantai. Paikalle saapuu satoja Porscheja ja lisäksi nähtävillä on myös erillinen Concours d´elegance -kilpailu, jossa autoja palkitaan puhtaasti ulkonäköperustein.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on nähtävillä samassa paikassa, samaan aikaan, radan puolella. Vaikka lauantaina valkoisten viivojen välissä vierailevat myös siivilipossut, ovat pääosassa ehdottomasti kilpasarjat. Porsche GT3 Cup Challenge on sarja, jossa ajetaan tehtaan valmistamilla 911 GT3 Cup-autoilla. Suoraan Porschen Motorsport-osastolta Weissachista tulevat kilpurit ovat osoittaneet nopeutensa merkkiluokissaan ympäri maailmaa. Porsche Racing Club Finlandin oma Sports Cup sarja tarjoilee lähtöviivalle todella moninaisen kirjon Porschen keulavaakunalla varustettua kalustoa eri vuosikymmeniltä. Silti tasaista kilvanajoa riittää suuren osallistujamäärän ansiosta sen kaikissa luokissa.

Toimituksemme oli paikalla edellisessä Porsche GT3 Cup Challenge & Sports Cup lähdössä Botniaringillä noin kuukausi takaperin (Sports Cup kävi tämän jälkeen ajamassa myös Kemoralla, mutta ilman GT3-lähtöä). Silloin GT3 -luokan molemmat lähdöt päättyivät Antti Burin voittoon. Myös seuraavat sijat jaettiin molemmissa lähdöissä samoin: toisena Westergård ja kolmantena Nylund. PRCF Sports Cupin usean luokan johdosta olisi liioittelua luetella kaikki tulokset erikseen. Todettakoon kuitenkin sen verran, että Simo P. Kangas voitti luokan 5B molemmat lähdöt. Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan Porsche Racing Club Finlandin sivuilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: