Kadulla Nähtyä: Ferrari 575

Ferrari 575M Maranello pyyhälsi kameran etsimeen erään yksisuuntaisen maksullisen tien varressa Saksassa. Kuvatussa yksilössä huomio kiinnittyy takapuskurin halkeamaan sekä jälkiin takapään paneeleissa. Kauneusvirheet ovat varsin harvinaisia italialaisessa urheiluautokalustossa.

Pienin muutoksin Ferrari 550 Maranellon seuraajaksi esitelty malli on ulkoisesti tunnistettavissa helpoiten ehkä etuvalojen ja etupuskurin päivityksestä. Se sai myös uuden sisustuksen ja jo mallinimi kertoo moottorin litratilavuuden kasvusta. Tehoa 5,75 litrainen V12 tuottaa 515 hevosvoimaa. Moottorin tuottama ääni on kaunista kuultavaa ja se kaikuikin kauas Brünncheniä ympäröivissä metsissä. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: