Ajakaamme.net keskustelee autopeleistä KonsoliFINissä

Subaru Impreza STi vs Mitsubishi Evolution X

Tällä viikolla Ajakaamme.net esiintyy äänimuodossa, sillä joulun kulmilla Lauri ja Aake tapasivat vanhoja peliarvostelijatuttujaan edellisestä elämästä, ja ”Paavi” Niskalan ja Ville ”Avre Garyn” kanssa ilta etenikin kuin siivillä. Lopputuloksena syntyi lähes kaksituntinen podcast autopeleistä: menneistä, nykyisistä ja vähän tulevistakin. Ratti vai peliohjain, hupi vastaan simulaatio ja miksi Gran Turismo 6:ssa ajetaan Kuussa ovat vain muutamia vapaamuotoisen keskustelun sivuamia aiheita. Gran Turismo 6:sta on luvassa oma kirjoituksensa myöhemmin, vaikka moniin teemoihin viitataankin jutustelun kulkiessa.

KonsoliFIN Podcastin #140 ”Life beings at 140” löydät parhaiten suunnistamalla KonsoliFINin keskusteluketjuun jaksosta tai vaikkapa etsimällä KonsoliFIN podcastin iTunesista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: