Kadulla nähtyä: Mercedes-Benz G 63 AMG

Mercedes-Benzin klassisen kantikas G-sarja on Suomessa valitettavan harvinainen näky. Suurimpana yksittäisenä syynä lienee verottaja – G 63 AMG:n ostaessaan valtiota saa sponsoroida noin 130 000 eurolla.

Lähes 550-hevosvoimaisen kasikoneen yhdistäminen 70-luvulla muotoiltuun maastoautoon on ehdottomasti niitä asioita, joita automaailma tällä hetkellä tarvitsisi enemmän. Lopputuloksena oleva järjetön ja taatusti omalaatuinen auto herättää lapsenomaista innostusta ja positiivista fiilistä jo ohi käveltäessä.

Toimitus nostaa hattua auton omistajalle.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: